EEG Klinikken Viborg

EEG Neurofeedback & Psykoterapi

klient udtalelser

Dokumenteret EEG behandling af hjernen ved stress, psykisk lidelse og hjerneskade.

 

Hospitaler benytter eeg ved epilepsi, anæstesi, fMRI scanning og resultat efter elektrochok, mens privat klinikker benytter eeg til behandling af hjernen. 

 

Jeg har en lægeeksamineret sundhedsfaglig uddannelse og benytter metoden til at behandle børn og voksne for stress, psykisk lidelse og hjerneskade.

Link:.- EEG - Aalborg Universitet Sundhedsteknologi

 

EEG som redskab ved psykoterapi

Faktum er at medicin og terapiforløb er udfordret, når de skal rette de skader som stress og psykisk lidelse har påført hjernens neurale netværk. 

 

Med eeg kan neurale skader fra stress og psykisk lidelse ses på forskellige hjerneområder, fordi cellerne har ændret aktivitet og kemisk funktion.

 

Når celleaktiviteten normaliseres, sker en automatisk optimering af de biologiske styrefunktioner, som føre hjernen mod sundere kognitive tilstande.

 

EEG er et stort forskningsområde og metoden har vist unikke resultater, når den behandler hjernen i forbindelse med et psykoterapiforløb.

 

Forskning har påvist, at EEG kan reducere skader fra apopleksi, epilepsi, demens og hjernerystelse,   

 

Ved fysiske og biologiske skader mister hjernen sin ligevægt, fordi celler i det ramte område ikke kan sende beskeder til andre hjerneområder.

 

Derved kan der opstå stress og psykisk lidelse i form af angst og depression, samt dårlig informations beabejdning og hurtig udbrændthed.

 

Det ramte hjerneområde behøver derfor hjælp fra næringsstoffer og EEG, for at heale skaden og genoprette kommunikationen til nabo omåder.

 

Dansk center for hjernerystelse har testet EEG og resultaterne er positive.

Link;.- Dansk center for hjernerystelse

 

EEG

For yderligere videnskablig information om EEG Neurofeedback, har jeg sat 12 valideret artikler på siden.

 kvalifikationer og kompetencer

Jeg er certificeret til at behandle hjernens neurale netværk med EEG fra Sverige, som senere er udvidet med et avanceret kursus i Tyskland.

 

For en effektiv behandling af hjernens neurale netværk, studere jeg klinisk neuropsykologi, neuropsykiatri, neurofysiologi og immunologi.

 

Endvider har jeg en dansk lægeeksamineret sundhedsfaglig uddannelse, indenfor fysiologi, anatomi, farmakologi, sygdomslære og psykologi.

 

Som NLP psykoterapeut bestræber jeg rolige omgivelser, så det bliver lettere at løse problemer eller kommer sig over svære livssituationer.

 

Kombinationen af uddannelser har givet mig en bredere viden og er en sikkerhed for, at de informationer du får er korrekte og brugbare.

EEG Neurofeedback

Hjernen består af 100 milliader nerveceller, der er internt forbundet via et netværk af synaptiske forbindelser, som er hjernens styresystem.

 

EEG kan måle synapsernes elektriske aktivitet fra elektroder som er monteret på hovedet, hvorefter målingen omsættes til et visuelt feedback, fordi hjernens neurale netværk forstår de signaler øjet sender til det.

 

Via synet får hjernen information om den rigtige og forkerte aktivitet, så synapser der fastholder stresse eller psykisk lidelse, kan ændre deres fysisk aktivitet og kemisk funktion.

 

Når aktiviteten i hjernen bliver normaliseret, kan vigtige kemiske signal-stoffer optages og derved styrkes belønningssystemet for humør og de kognitive / eksekutive funktioner, som er uundværlige for at blive rask.. 

 

EEG er et stort internationalt forskningsområde, fordi det også kan afhjælpe apopleksi, hjernerystelse, autisme, demens og epilepsi,

 Psykoterapi

Psykoterapi basere sig på at stoppe alle negative tilbagemeldninger fra tanker, følelser og kropslige signaler, fordi de indbyrdes påvirker hinanden til at opretholde sindets problematikker.

 

Men det er stærke biologiske kræfter terapien er oppe imod, når der er et kognitivt stop ved stress og psykisk lidelse, som gør det svært ved at omsætte terapiens sprog til noget brugbart.

 

Derfor behøver hjernen EEG til at rette skadet kredsløb, så den kan omsætte samtalen til noget brugbart og derved medvirke til en sundere selvopfattelse, med kontrol over tanker, følelser og adfærd.

 

Fordi EEG og psykoterapi er et krævende arbejde for hjernen, afsluttes hver session altid med et headset, der leverte guidet meditation.

Om forløbet

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en gratis indledende samtale, hvor vi ser på dine problemstillinger og finder den rette løsning.

 

Ved samtalen sikre jeg også, at du har alle de nødvendige informationer og forestillinger om det videre forløb, samt hvor mange sessioner der må forventes.

 

Ring 42 95 33 08 eller udfyld formularen, og du vil blive kontaktet snarest muligt.

hCaptcha

Artikler om EEG Neurofeedback

Mit EEG er udvidet til en højre standart, for at matche det udstyr universiteter benytter til klinisk test på kontrolgrupper.

 

Er du er interesseret i mere videnskablige informationer om EEG Neurofeedback, så finder du her nogle udvalgte artikler og referencer.

 

Aalborgs Universitets sundhedsteknologiske afd har testet EEG Neurofeedback.

Artiklen er udgivet på dansk. 

Se artikel

Dansk center for hjernerystelse

link - EEG hjernerystelse

 

Pubmed forskerportal 

Link - EEG Epilepsi 

 

Pubmed forskerportal

Link - EEG Behandling af børn med ADHD

 

Pubmed forskerportal

Link - EEG Psykiatrisk & psykosocial rehabilitering 

 

Folkeskolen.dk

Link - EEG Børn og adfærdsproblemer

 

Ugeskrift for læger går i dybden med ADHD

Link - EEG Behandling af ADHD

 

Dansk analysecenter for velfærd.

Link - EEG Score 6.7 på skala fra 0 til 10 

 

National Library of Medicin

Link - Tusindevis af laboratorie test med EEG Neurofeedback

 

En interessant blog af Tedi Asher fra Harvard University Brain training:

Link - The future of psychiatric treatment?

 

OXFORD ACADEMIC:

Link - US Military har success med NFT til krigsveteraner

 

FDA har godkendt EEG Neurofeedback som behandling 

FDA regulates the sale of medical device products in the U.S